Dienst

Hosting

Snelle en betrouwbare hosting voor elk type bedrijf.

Geef uw bedrijf een solide basis met de betrouwbare en veilige hosting diensten. Of u nu een domeinnaam, e-mail hosting of webhosting nodig heeft, wij hebben de oplossing voor u.

Actie Nu tijdelijk 50% korting op een .eu domeinnaam!

Veilige, betrouwbare en snelle hosting op maat

MB Web Solutions heeft een breed spectrum aan hosting services, ontworpen met het oog op de unieke eisen van uw onderneming. Of het nu gaat om domeinnaamregistratie, e-mailhosting of webhosting, wij staan klaar met de juiste oplossing voor uw behoeften.

Dankzij onze robuuste en beveiligde hostingdiensten, kunt u rekenen op een ononderbroken online aanwezigheid van uw website, terwijl u tegelijkertijd beschermd bent tegen een breed scala aan mogelijke bedreigingen.

Daarnaast is onze hosting specifiek aangepast voor een naadloze integratie met WordPress. Wij nemen de taak op ons om WordPress kosteloos te installeren, waardoor u zich volledig kunt richten op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

Alles-in-één Hosting

Met MB Web Solutions hoeft u niet naar verschillende plaatsen te gaan voor uw hostingbehoeften. Van domeinnaam registratie, e-mail hosting tot webhosting, wij hebben het allemaal op één plek.

WordPress-Geoptimaliseerd

Onze hosting is geoptimaliseerd voor WordPress en andere populaire content management systemen. Profiteer van functies zoals WordPress-geoptimaliseerde caching, en gratis installatie van WordPress.

Geavanceerde Functies

Voor degenen die meer controle nodig hebben, bieden we geavanceerde functies op aanvraag. Beheer uw DNS, controleer uw PHP-versie, stel cronjobs in en meer.

Eenvoudige Migratie

Wij maken het gemakkelijk voor u om te switchen. Importeer uw bestaande website en e-mail van uw huidige host naar ons met gemak, of laat ons het werk doen*.

Betrouwbare Prestaties

Vertrouw op onze hosting voor betrouwbaarheid en prestaties. Met een uptime van meer dan 99,5% is uw online aanwezigheid altijd gegarandeerd.

Uitstekende Beveiliging

We zorgen voor de veiligheid van uw website met functies zoals DNSSEC-ondersteuning en gratis Let's Encrypt SSL-certificaten.

Domeinnamen

Of u nu een blog, webshop of een online portfolio wilt opzetten, het begint allemaal met een onderscheidende domeinnaam. Kies de naam die uw idee of bedrijf het beste vertegenwoordigt en maak uw online aanwezigheid kenbaar.

Actie Nu tijdelijk 50% korting op een .eu domeinnaam!

Domeinnaam
Tier 1

Registratie van een .nl domeinnaam.


24
99/jaar

Domeinnaam
Tier 2

Registratie van een .com, .be, .de, .net, .eu of .org domeinnaam.

34 99/jaar

Domeinnaam
Tier 3

Registratie van een .nu, .blog, .online, .co.uk, .club, .cafe, .shop, .clothing, .coffee, .work, .pro, .team, .tips, .link of .systems domeinnaam.


49
99/jaar

Domeinnaam
Custom

Indien uw gewenste domeinnaam niet in de bovenstaande lijst voorkomt, kunt u een offerte aanvragen. Ons team zal uw domeinnaam classificeren in een van de bestaande tiers, of een op maat gemaakte prijs voor u samenstellen. 

Bovenstaande prijzen voor domeinnamen zijn exclusief BTW en worden per jaar gefactureerd. De service wordt automatisch met een jaar verlengd, tenzij er ten minste 5 werkdagen vóór de volgende termijn wordt opgezegd.

Hostingdiensten

Verbeter uw online aanwezigheid met onze hostingdiensten bij MB Web Solutions. Ontdek onze passende oplossingen voor uw wensen en hoe we uw digitale aanwezigheid kunnen versterken en personaliseren.

Doorsturen

Domeinnaam geregistreerd maar nog geen website? Geen probleem! Met de Doorsturen dienst verwijst u simpel door naar bijvoorbeeld uw social media.


2
99/maand

E-Mail Only

Wilt u graag vanaf uw domeinnaam kunnen e-mailen en verkeer doorsturen, maar hoeft u (nog) geen website te hosten?


4
99/maand

Webhosting

Om uw domeinnaam optimaal te kunnen benutten, gaat u voor webhosting van MB Web Solutions. Deze dienst zorgt ervoor dat u een website kunt hosten op uw domeinnaam en echt met uw project aan de slag kan. Inclusief e-mail en doorverwijzen (indien gewenst).

v.a.
9
99/maand

Bovenstaande prijzen voor hostingdiensten zijn exclusief BTW en worden per kwartaal gefactureerd. De service wordt automatisch met een kwartaal verlengd, tenzij er ten minste 48 uur vóór de volgende termijn wordt opgezegd.

Hostingpakketten

Onze hostingpakketten zijn ontworpen voor websites en weboplossingen in iedere fase. Of het nou gaat om een eenvoudige (WordPress) website of een geavanceerde e-Commerce oplossing, MB Web Solutions heeft een pakket voor ieder project.

Webhosting
Starter

Een solide basis voor je website en e-mail, ideaal voor starters en kleine bedrijven.


9
99/maand

Webhosting
Professional

Meer opslagruimte en functies, perfect voor groeiende bedrijven met grotere behoeften.


14
99/maand

Webhosting
Ultimate

Ideaal voor gevestigde bedrijven met hogere eisen aan hun online aanwezigheid.


19
99/maand

Maatwerk

Bent u op zoek naar een webhostingoplossing die perfect is afgestemd op uw unieke behoeften? Met ons maatwerk webhostingpakket bieden we u de flexibiliteit, schaalbaarheid en persoonlijke aandacht die uw project verdient. Vraag een offerte aan voor een oplossing op maat.

Bovenstaande prijzen voor hostingdiensten zijn exclusief BTW en worden per kwartaal gefactureerd. De service wordt automatisch met een kwartaal verlengd, tenzij er ten minste 48 uur vóór de volgende termijn wordt opgezegd.

Testimonials

MB-Digital-Ventures-Mike-verticaal

Maak uw dromen werkelijkheid met één klik.

Met onze betrouwbare hostingdiensten bent u slechts een klik verwijderd van een live website. Ga vandaag nog aan de slag en ervaar de voldoening van een online aanwezigheid die uw merk naar nieuwe hoogten tilt.

Veelgestelde vragen

Zodra uw betaling is verwerkt, wordt uw hostingaccount binnen 48 uur geactiveerd. U ontvangt een e-mail met alle benodigde informatie om aan de slag te gaan.

Ja, u kunt op elk moment upgraden naar een hoger pakket. Neem contact met ons op en we zullen het upgradeproces voor u begeleiden.

De contractperiode voor hostingdiensten is per kwartaal en voor domeinnaamregistratie per jaar. Binnen deze periode kunt u tot 48 uur (hostingdiensten) of 5 werkdagen (domeinnaamregistratie) voor de volgende verlengdatum opzeggen zonder extra kosten. U kunt uw diensten dan blijven gebruiken tot de laatste dag van uw contractperiode.

Als u de opslaglimiet van uw pakket overschrijdt, wordt u op de hoogte gesteld en krijgt u de mogelijkheid om uw pakket te upgraden of ongebruikte bestanden te verwijderen.

Ja, we bieden hulp bij het importeren van uw website en e-mails van een andere host. U kunt dit zelf doen, of u kunt het door ons laten doen (meerprijs). Neem contact met ons op voor meer informatie over dit proces.

Hoewel we proactieve beveiligingsmaatregelen nemen om uw website te beschermen, raden we u aan om regelmatig back-ups te maken. In het geval van gegevensverlies of een gehackte website, zullen we ons best doen om u te helpen bij het herstellen van uw website, maar het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u over voldoende back-ups beschikt.

Het kiezen van de juiste hosting hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Bent u op zoek naar de beste hostingoplossing voor uw behoeften, maar voelt u zich overweldigd door de technische details? Ons team van experts is hier om het proces te vereenvoudigen en u te begeleiden naar de perfecte oplossing voor uw situatie. Neem contact op en laat ons u helpen met een persoonlijk advies.