Dienst

Webdesign

Professioneel webdesign om je online aanwezigheid te versterken

Een aantrekkelijke, moderne en responsive website is essentieel voor het succes van uw bedrijf. Wij ontwerpen gebruiksvriendelijke en zoekmachine-vriendelijke websites die niet alleen de identiteit van uw merk versterken, maar ook uw online aanwezigheid vergroten.

Versterk uw merk en verbeter uw online aanwezigheid

Onze professionele webdesign diensten combineren creativiteit en techniek om websites te bouwen die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines en gebruiksvriendelijk zijn.

Bij MB Web Solutions nemen we de tijd om uw merkidentiteit te begrijpen, zodat we een website kunnen ontwerpen die uw bedrijfsidentiteit versterkt en uw digitale voetafdruk verbreedt.

Door voor ons te kiezen, verzekert u zich van een innovatieve, responsieve en doeltreffende website, op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij uw specifieke wensen en doelstellingen.

Passend design

Wij geloven dat elke website net zo uniek moet zijn als het bedrijf dat het vertegenwoordigt. Daarom maken we websites die aansluiten bij uw unieke doelen, behoeften en huisstijl.

Gebruiksvriendelijk, Responsive design

We zorgen ervoor dat uw website gebruiksvriendelijk is voor uw bezoekers, ook wanneer zij vanaf hun telefoon uw site bezoeken.

Technische expertise

Ons team heeft diepgaande kennis en ervaring met WordPress, HTML/CSS, PHP en JS. Dit stelt ons in staat om dynamische, efficiënte en schaalbare weboplossingen te ontwikkelen.

Ondersteuning bij elke stap

Wij ondersteunen u in elke stap van het proces. Ook na de oplevering helpen we u bij het beheren en bijwerken van uw website.

WordPress

Wij gebruiken meestal WordPress als basis voor webdesign, waardoor u gemakkelijk aanpassingen aan uw website kunt maken als u dat wilt.

Ruim 10 jaar ervaring

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring bij het ontwerpen en bouwen van de meest uiteenlopende websites, waardoor wij u optimaal kunnen helpen.

Onze werkwijze

Ons gestructureerde webdesign proces bevat 5 stappen om aan al uw behoeften kunnen voldoen en uiteindelijk een product van topkwaliteit kunnen opleveren.

Inventarisatie

Ongeveer 1 week
We brengen uw wensen, doelen en bestaande content in kaart om een duidelijk beeld te krijgen van uw verwachtingen en behoeften voor het ontwerp, de inhoud en de werking van uw website.

Design

Ongeveer 2 weken
Na een grondige inventarisatie komen we tot een overeenkomst over het ontwerp van de website. We zorgen voor een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp dat past bij uw merkidentiteit.

Development

Ongeveer 2-3 weken
Dit is het stadium waarin we uw website bouwen. Met onze technische expertise ontwikkelen we uw website met behulp van de nieuwste technieken en zorgen we voor een responsive en mobielvriendelijk design.

Oplevering

Een aantal dagen
Na het voltooien van de ontwikkeling van uw website, voeren we een laatste controle uit en plaatsen we uw website online. Indien nodig vervangen we uw oude website.

Beheer en Onderhoud

Voor altijd!
Na de lancering blijven we uw website ondersteunen. Van WordPress-updates tot content aanpassingen, wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date, veilig en actueel blijft.

Portfolio

Soorten websites

MB Web Solutions is in staat om verschillende soorten websites te bouwen, van een informatieve bedrijfssite tot een geavanceerde e-Commerce oplossing. Wij hebben de expertise om uw website te realiseren.

Essentieel

Het perfecte startpunt voor uw online aanwezigheid. Laat uw bedrijf stralen met visueel aantrekkelijk en functioneel webdesign. Met een gebruiksvriendelijk en responsive ontwerp legt deze website de basis voor uw merk.

v.a. 999

Professioneel

Zet uw zakelijke doelen om in realiteit met een unieke, professionele en volledig op maat gemaakte website die uw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Speciaal voor bedrijven die een next-level online aanwezigheid willen.

v.a. 1.999

Webshop

Realiseer uw online verkoopambities met een volledig op maat gemaakte, krachtige online winkel die geoptimaliseerd is voor conversies en gebruiksvriendelijkheid. Optimaliseer uw conversies en wees klaar voor toekomstige groei.

v.a. 2.999

Maatwerk

Stap in een wereld van mogelijkheden met maatwerk webdesign en development. Voor organisaties met complexe, specifieke vereisten creëren we geavanceerde oplossingen zoals portals, webapplicaties en low-code tools die innovatie en efficiëntie naar een hoger niveau tillen.

prijs op aanvraag

Bovenstaande vanaf-prijzen voor webdesign zijn exclusief BTW en zijn indicatief. Enkel de prijs in uw offerte geldt voor uw specifieke wens.

Testimonials

Ik heb sinds enkele maanden contact met MB Web Solutions en heb verschillende opdrachten bij hen neergelegd. Hun enthousiasme, gedrevenheid, flexibiliteit en creativiteit zijn terug te zien in het afgeleverde werk. Mijn ervaringen tot nu toe zijn bijzonder positief, en ik hoop dat onze samenwerking nog lang mag duren.
Ronald van der Hoop
Building Products Group B.V.

Onze klanten

Zet de eerste stap naar uw succesvolle website.

Bereid je voor op een website die naadloos aansluit bij jouw visie en doelstellingen. Samen creëren we een online ervaring die uw publiek zal veroveren. Zet vandaag nog de eerste stap en ontvang een gratis, vrijblijvende offerte voor jouw project.

Veelgestelde vragen

Ja, we werken zeker met bestaande websites. Of u nu uw huidige website wilt opfrissen met een nieuw design of geavanceerde functionaliteiten wilt toevoegen, ons team kan u helpen om uw website naar een hoger niveau te tillen.

De duur van een project kan variëren afhankelijk van de complexiteit en omvang van de website. Over het algemeen kunnen we een eenvoudige bedrijfswebsite in 5-6 weken opleveren, terwijl een uitgebreide e-commerce site of een website met maatwerk functionaliteiten meer tijd kan vergen.

Absoluut! We bieden een uitgebreid WordPress onderhoudspakket (klik hier) aan om ervoor te zorgen dat uw website soepel draait, veilig blijft en optimaal presteert. Dit omvat reguliere updates, beveiligings-, snelheids- en uptime checks, en nog veel meer. Verder bieden we u nadat u een website door ons heeft laten maken een beheerpakket aan, mocht u kleine toekomstige wijzigingen aan uw website willen laten uitbesteden aan ons.

Ja, al onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Tijdens het ontwikkelingsproces besteden we veel aandacht aan SEO-best practices om ervoor te zorgen dat uw website gemakkelijk vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Ja, dat kan. We bouwen de meeste van onze websites op het WordPress platform, dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Na oplevering van de website geven we u een korte uitleg hoe u zelf eenvoudige updates en wijzigingen kunt uitvoeren.

Ja, we bieden een complete dienstverlening aan voor al uw online behoeften, waaronder webhosting en domeinregistratie. Onze hostingdiensten zijn snel, betrouwbaar en veilig, en we kunnen u helpen bij het selecteren en registreren van een domeinnaam die past bij uw merk.
Ja, we bieden ook diensten aan voor specifieke technische problemen. Of het nu gaat om het oplossen van een bug, het toevoegen van een nieuwe functie of het aanpassen van bestaande code in PHP, JavaScript of een andere programmeertaal, ons ervaren team kan u helpen. We zullen eerst uw specifieke behoeften en problemen bespreken, zodat we een duidelijk beeld krijgen van wat er moet worden gedaan, en dan kunnen we aan de slag gaan om uw website weer naar behoren te laten functioneren.

Wij zijn er om u te begeleiden op uw digitale reis.

Heeft u vragen over onze diensten, of bent u benieuwd hoe wij uw online aanwezigheid kunnen versterken? Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden.