Dienst

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud voor een up-to-date, snelle en veilige website

Ontdek hoe MB Web Solutions uw WordPress website kan onderhouden, optimaliseren en beschermen, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf en klanten.

Een bijgewerkte, veilige en snelle site, zonder moeite

In het digitale landschap van vandaag, fungeert uw WordPress-website als een 24/7 visitekaartje, dat constant in topvorm moet zijn. Daarom bieden wij u de kans om het onderhoud van uw site aan ons over te laten, terwijl u zich concentreert op uw kernactiviteiten.

Het onderhoud van WordPress is cruciaal voor zowel de veiligheid als de prestaties van uw site. Het kan tijdrovend zijn, en dat is precies waar wij u kunnen ondersteunen. Wij garanderen dat uw site altijd veilig, up-to-date en snel functioneert.

Maak van de gelegenheid gebruik om uw website betrouwbaarder en sneller te maken, zonder extra moeite. Kies voor onze dienst en besteed uw tijd aan de groei van uw bedrijf. Ons aanbod zal de efficiëntie en prestaties van uw site aanzienlijk verbeteren.

Back-ups

Volledige reservekopieën van jouw WordPress website, zodat je altijd een beschikbaar herstelpunt hebt om op terug te vallen.

Veilige updates

Automatische updates van je WordPress core, plugins en thema’s. Gemakkelijk terug te draaien mocht er iets op je site veranderen.

Rapportage

Onze heldere rapportages geven je een gedetailleerd verslag van alle verzamelde data van je website en werk dat wij verricht hebben.

Statistieken

Maak data-gedreven beslissingen voor online succes. Statistieken onthullen bezoekersgedrag en verkoopprestaties met WooCommerce.

Monitoring

Check 24/7 of je website bereikbaar is, zodat jij geen (potentiële) klanten of inkomsten misloopt. We sturen je een melding als je website offline is.

Veiligheidschecks

Signaleer kwetsbaarheden in jouw WordPress-versie, plugins en thema’s. We scannen ook voor malware of dat je website op een blacklist staat.

Prestatiechecks

Wij peilen de snelheid van je website regelmatig en signaleren eventuele tekortkomingen in je snelheid. Hiervan word je direct op de hoogte gebracht.

SEO

Ontvang een uitgebreide SEO-analyse van jouw website, inclusief jouw positie in zoekmachines en een overzicht van belangrijke concurrenten.

Onze onderhoudspakketten

Onze flexibele pakketten passen bij WordPress installaties van elk formaat voor een zorgeloze WordPress ervaring.

Basis

Voor kleine, startende websites


24
99/maand

Performance

Meest gekozen!

Voor ZZP’ers, middelgrote websites


39
99/maand

Full-service

Compleetste pakket

Voor ondernemingen, webshops en middelgrote websites


49
99/maand

Bovenstaande prijzen voor WordPress Onderhoud zijn exclusief BTW en worden per maand gefactureerd. De service wordt automatisch met een maand verlengd, tenzij er ten minste 48 uur vóór de volgende termijn wordt opgezegd.

Testimonials

Bescherm uw site nu, voordat het te laat is.

Stel u voor, een veilige en geoptimaliseerde WordPress-site die vloeiend loopt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Dat is precies wat wij bieden. Start vandaag nog en ontdek hoe wij u de gemoedsrust kunnen geven die u verdient.

Veelgestelde vragen

Ons team is beschikbaar tijdens kantooruren om snel op uw verzoeken te reageren. We reageren meestal binnen 1 werkdag.

Uw pakket omschrijft welk onderhoud is inbegrepen bij uw pakket. Is er iets aan de hand zijn met uw WordPress installatie? Geen zorgen! Wij kunnen andere werkzaamheden ook aan uw site verrichten. Dit wordt dan wel tegen meerprijs verrekend conform ons uurtarief.

U sluit een contract af voor een maand. Deze wordt telkens met een maand verlengd, tenzij u minstens 48 uur voor de volgende periode opzegt.

U kunt op elk moment uw pakket upgraden. Echter, kunt u alleen aan het einde van uw contractduur uw pakket downgraden.

Dat is zeer afhankelijk van uw behoeften, de strategische waarde van de site voor uw bedrijf en de schaal van uw website. Neem contact met ons op en we kunnen u helpen het pakket te kiezen dat het beste aansluit bij uw behoeften en budget.

Uw back-ups worden voor 90 dagen bewaard.

Maatwerkoplossingen, afgestemd op uw behoeften.

Heeft u specifieke vragen of behoeften met betrekking tot WordPress-onderhoud? Onze experts zijn er om u te helpen. Neem contact op, zodat we samen kunnen werken aan een oplossing die past bij uw unieke situatie.